Home Over mijzelf

Mijn naam is Eric van Kempen.

Ik ben geboren en opgegroeid in een  windmolen buiten een klein dorp aan de Maas in Brabant. De molen stond 2 kilometer van het dorp op de vlakte zodat hij genoeg wind kon vangen om de wieken te laten draaien.

Als zoon van een molenaar moest je altijd zwaar werk verrichten.Voor mijn broers en mij was het heel normaal om zakken meel en graan te dragen van 50, 60 en zelfs 70 kilogram.

Ik heb een zus en drie broers.  Uit onze manier van leven en wonen groeide een groot verlangen naar de natuur en de vrijheid. Daarom vind ik het fantastisch om weg te gaan! Waarheen doet er eigenlijk niet eens zoveel toe. Een maand naar Zuid-Afrika en Namibië, Zuid-Amerika, Azië een weekend naar Gent of liftend door Europa.

Verder enkele wapenfeiten:

  • Militaire Dienst ziekenwagen chauffeur.
  • Sociale Psychologie gestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen.
  • Algemene Economie gestudeerd aan de KUN
  • Op St. Maarten (N.A.) gewerkt als Economieleraar op het Milton Peeters College
  • Laatste 15 jaar: Software Trainer Crime Analysis

Geweldig dat er zo’n medium is als dit om je ervaringen en gedachten aan anderen te kunnen laten lezen! Ik vind het ook fantastisch om alle verhalen van andere reizigers en bloggers te lezen.

Ik ben van plan om minstens elke week een blog te schrijven over mijzelf  en mijn omgeving. Over de dingen die ik doe, de reizen die ik maak, mijn lifestyle etc. Ook wil ik verhalen publiceren die ik zo nu en dan schrijf. Hoop dat veel mensen ze lezen!

Have fun! Eric

%d bloggers liken dit: